MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zaken



UITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boussoufa beste speler van Afrikaanse afkomst

25 april 2006 | in Sport | Reageer

Moubarak Boussoufa heeft maandagavond de Ebbenhouten Schoen gewonnen. De aanvallende middenvelder van AA Gent ging topschutter Tosin Dosunmu, Mohammed Tchité, Ibrahim Salou en Oguchi Onyewu vooraf. De spelmaker van de Buffalo’s nam die prijs, die voor beste speler van Afrikaanse afkomst bestemd is, maandagavond in ontvangst. De 21-jarige Boussoufa kwam in september 2004 aan in Gent en ontpopte zich al meteen tot publiekslieveling. De Nederlander van Marokkaanse afkomst gaf dit seizoen al 16 assists en was goed voor negen doelpunten meldt Voetbalkrant.com.

Plaats je reactie