MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Adil Ramzi mogelijk weg bij Utrecht

27 april 2006 | in Sport | Reageer

VoetbalPrimeur meldt dat de Marokkaanse FC Utrecht middenvelder Adil Ramzi graag Europees voetbal wil spelen. Volgens trainer Foeke Booy zal Ramzi na de verloren wedstrijd tegen FC Twente volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk niet meer voor de club uit de Domstad spelen. “Adil heeft de hoop gevestigd op een club die Europees voetbal speelt, dat doet Utrecht niet”, liet Booy weten tegenover The Football Box. “Ramzi heeft bovendien al meerdere malen aangegeven in zijn loopbaan graag eens in Duitsland te willen spelen”. Op dit moment speelt Ramzi op huurbasis voor FC Utrecht, maar staat nog onder contract bij AZ. Volgens trainer Foeke Booy is de kans op een definitieve overname erg klein.

Plaats je reactie