MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Nourdin Boukhari trekt zich terug’

03 mei 2006 | in Sport | Reageer

Nourdin Boukhari kreeg onlangs alsnog een contractverlenging aangeboden, op basis van zijn prima spel van de laatste maanden. Maar de Ajax-middenvelder zou zich afzijdig houden wat betreft zijn contractverlenging bij Ajax. De Marokkaan tekent waarschijnlijk alleen bij als er geen andere (adequate) club zich meldt. Dat wist de Voetbalanalist Henk Spaan in zijn column in de Amsterdams Krant Het parool te melden. Boukhari zou er schoon genoeg hebben van de gesprekken met Fontein en Keizer, waar Blind en van Geel niet bij waren. De columnist wist overigens ook te melden dat Blind in februari liever zag dat Boukhari bij Ajax zou blijven.

Plaats je reactie