MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sektioui opgeroepen door Marokko

03 mei 2006 | in Sport | Reageer

Tarik sektioui is door de Marokkaanse bondscoach Mohamed Fakhir opgeroepen voor een reeks oefeninterlands in mei en juni. Er zullen in totaal drie thuisinterlands gespeeld worden. Marokko zal als eerst tegen de Verenigde Staten spelen op 23 mei. De andere twee wedstrijden zijn tegen Mali en Colombia op 27 mei en 4 juni. Marokko doet niet mee aan het WK in Duitsland deze zomer. De Marokkaanse aanvaller is afgelopen maandag met Jong AZ kampioen geworden in de Eredivisie voor beloften. Onder impuls van een ontketende Tarik Sektioui had de thuisploeg jong AZ met 10-0 van jong vitesse gewonnen. De Marokkaanse international beloonde zijn sublieme eerste helft met een doelpunt in de 42ste minuut.

Plaats je reactie