MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Raja Casablanca wint Arabische CL

07 mei 2006 | in Sport | 6 Reacties

Raja Casablanca heeft gisteravond voor de eerste keer de Arabische Champions League gewonnen door in de finale het Egyptische ENPPI te verslaan. In eigen huis werd de return met 1-0 gewonnen. De Marokkaanse aanvaller Sofiane Alloudi scoorde voor 80.000 toeschouwers de enige treffer van de wedstrijd. De heenwedstrijd in Egypte was met 1-2 al in het voordeel uitgevallen van de Marokkanen. Dit jaar is het de derde keer dat de Arabische Champions league georganiseerd is. De eerste keer werd gewonnen door het Tunesische CS Sfaxien en de tweede editie door het Saudische Ittihad Jeddah. De winnaar krijgt van de Arabische voetbalbond 1 miljoen dollar overgemaakt.

Er zijn 6 reacties

 1. Khalid
  08 mei 2006 om 08:18 uur.

  DIMA DIMA RAJA!!!!!

 2. Moccro
  09 mei 2006 om 02:37 uur.

  LKKKR dan RAJAA!!!!!!!!

 3. RAJA 4 LIVE
  12 mei 2006 om 09:33 uur.

  Olè, Volgend jaar moet RAJA nog ff kampioen worden en dan slaan ze Widad en FAR uit de race!

 4. Riffi 3XL
  12 mei 2006 om 11:23 uur.

  Jammer dat Marokkaanse clubs niet meedoen met de Europese voetbaltoernooien.

 5. farid
  13 mei 2006 om 07:57 uur.

  RIFFIE BEN IK HET HELEMAAL MET JE EENS

 6. SOUFIA
  31 mei 2006 om 08:38 uur.

  RAJA!!!

  a willieeee!! KK dat Marokko niet mee doet met WK man!! :O

Plaats je reactie