MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boukhari keert Ajax de rug toe

15 mei 2006 | in Sport | 7 Reacties

Nourdin Boukhari heeft zijn laatste seizoen bij Ajax gespeeld. De Marokkaanse middenvelder heeft een vierjarig contract getekend bij het Franse FC Nantes. Dat maakte de zaakwaarnemer van Boukhari, Sören Lerby van Essel Sports Management, maandag bekend. Boukhari kan transfervrij vertrekken naar Frankrijk omdat zijn contract deze zomer afloopt bij Ajax . Hij had nog een nieuwe aanbieding gekregen van de bekerwinnaar, maar heeft toch gekozen voor een avontuur bij de Franse middenmoter. De in Rotterdam geboren Marokkaan was aan het einde van het seizoen één van de uitblinkers en behaalde met Ajax de Nederlandse beker en de voorronde Champions League.

Er zijn 7 reacties

 1. youssie
  15 mei 2006 om 09:10 uur.

  beter voor je nordin dan weten hun wat ze aan jou hadden vieze kk club. meteen oordelen over je als je een slechte wedstrijd speelt.

 2. trab
  15 mei 2006 om 09:53 uur.

  Nourdin, ik heb altijd de club uit Amsterdam niet gemogen. Daar zitten gasten die het bloed van Marokkanen kunnen drinken. Zodra ze een bijzondere Marokkaan zien als jij dan worden ze jaloers en beginnen ze je meteen uit te fluiten. Veel suc6 jongen, het ga je goed!!!

 3. moi
  15 mei 2006 om 11:07 uur.

  volgendjaar weer te bewonderen bij sparta succes

 4. karim
  15 mei 2006 om 11:54 uur.

  ik zal je dus een tijdje missen, maar jah joh ik zie je wel in nador

 5. E*
  16 mei 2006 om 12:42 uur.

  Weet iemand in welke plaats die oefenwedstrijd eind mei tegen Colombia is? ben dan in Spanje en als het in de buurt is, wil ik wel ff gaan kijke…

 6. Henk -Rotterdam
  16 mei 2006 om 01:09 uur.

  Alle geluk toegewenst uit Rotterdam,beter dan je te laten uit fluiten door een stelletje lamzakken die geen enkel benul hebben waar ze zijn en mee bezig zijn.En als je ze tegen komt in een of andere cup is de voetbal wraak aan jou. Nogmaals veel geluk en bedankt.

 7. ***
  16 mei 2006 om 09:29 uur.

  fuck die jodenvrienden die tyfysclub is alleen uit op eigen belang.
  het feit dat ze een marokkaan in de basis zetten is alleen maar omdat ze geen andere mogelijkheden hebben. Anders zouden we Boukhari alleen op de bank hebben zien zitten. En als hij bij die tering lihoed bij zou tekenen hadden ze hem volgende seizoen als oud vuil bij de vuilnis gegooid zoals ze bij alle marokanen doen.
  Een goede keuze dus om weg te gaan

Plaats je reactie