MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kapelle herdenkt militairen Marokko

18 mei 2006 | in Maatschappij | 2 Reacties

Op de Franse Militaire Begraafplaats in Kapelle (Zeeland) zijn gistermiddag de Franse en Marokkaanse militairen herdacht die in de Tweede Wereldoorlog sneuvelden bij de bevrijding van Nederland. De ambassadeur van Frankrijk en de burgemeester van Kapelle hebben toespraken gehouden. Bij de herdenking zijn steeds meer Marokkanen omdat de begraafplaats in Kapelle wordt aangegrepen om de integratie tussen Nederlanders en Marokkanen te vergroten

Er zijn 2 reacties

 1. nordin
  18 mei 2006 om 02:21 uur.

  20 Marokkaanse militairen….

  GEEF ACHT!

  BRENGT GROET!


  IN DE HOUDING STAAT!

  PLAATS RUST!

 2. Henk -Rotterdam
  18 mei 2006 om 01:30 uur.

  Veel respect en dankbaarheid voor hen die hun leven gaven om ons te bevrijden waardoor we nu kunnen leven in die vrijheid,die door sommige zo jammerlijk wordt misbruikt voor hun eigen ego en partijbelangen.
  Er moet meer bekendheid komen over al deze zaken.teveel inwoners in dit land denken dat we bevrijd zijn door de amerikanen,maar die waren hier niet,later pas. Het is goed dat een ieder zo kennis krijgt van de werkelijkheid en stoppen met geschiedvervalsing.
  Alleen waarom niet tegelijk met de grote herdenking op 4 mei want dan herdenken we alle gevallene van de tweede wereldoorlg in ons land,dus volgende maal ook aandacht en wel uitgebreid op de media en niet meer een kort bericht achteraf,

Plaats je reactie