MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Zorgen over vermiste Marokkanen

18 mei 2006 | in Maatschappij | 8 Reacties

Burgemeester Jos Waals (CDA) van Venray maakt zich zorgen over de onrust die er ontstaan is na de vermissing van twee Marokkaanse inwoners . De Marokkaanse jongens (19 en 23) zijn vermist sinds vorige week donderdag en zijn nog steeds niet gevonden. Wel zijn er sporen van heel veel bloed gevonden in een reeds opgeruimde hennepkwekerij aan de Poststraat in Venray. De politie legt een verband tussen de vermissing van het tweetal en vermoedt een misdrijf. Twintig rechercheurs zijn op de zaak gezet, aldus een woordvoerder van de gemeente Venray woensdag. De burgemeester heeft hierover gesprekken gehad met de Marokkaanse gemeenschap in Venray. „Wij delen het verdriet van de gezinnen van de verdwenen mensen en van hun bevolkingsgroep”, zei de burgemeester. „We willen hieraan uiting geven.”

Er zijn 8 reacties

 1. mehmet gus
  18 mei 2006 om 12:41 uur.

  hij komt terecht inshaallah.
  veel sterkte voor zijn famillie

 2. Soussiatjuh uit Limburg
  18 mei 2006 om 08:13 uur.

  Ik hoop dat alles goed met hen gaat Insha’Allah.. en ik wens de familie en nabestaanden veel sbar in deze moeilijke tijd

 3. dayz
  19 mei 2006 om 11:39 uur.

  Mike als je niks zinnigs te zeggen hebt beter houd je mond en n goede tip word eens volwassen!

 4. Touria
  19 mei 2006 om 01:29 uur.

  Ik hoop dat ze die jongens levend en wel terug vinden. Ik wens de familie en de vrienden van die jongens veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

 5. rachid
  20 mei 2006 om 10:13 uur.

  ik hoop dat ze snel terug worden gevonden en dat de daders worden op gepakt!!
  veel sterkte voor de familie van hun

 6. nannie
  05 juni 2006 om 07:49 uur.

  nou ik weet het niet, je moet van andermans spullen afblijven, ik denk gewoon dat ze er ingeluisd zijn, en wat de daders betreft ………. die weten wel hoe ze moeten handelen. De grote broer rende weg dus had hij al de politie kunnen bellen maar dat deed hij ook niet, daarom blijft onherkenbaar op de t.v. En voor de familie is het natuurlijk erg. sterkte toegewenst die die moeilijke tijd.

  NANNIE

 7. nannie
  05 juni 2006 om 07:52 uur.

  nog even terug te komen over de daders……de politie weet toch van wie die wietplantage is, in venray in het cafe wten ze er meer van

 8. nannie
  05 juni 2006 om 07:54 uur.

  de daders waren toch al bekend

Plaats je reactie