MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Zeven doden bij busongeval

21 mei 2006 | in Maatschappij | 10 Reacties

Zeven mensen met de Marokkaanse nationaliteit zijn zondag om het leven gekomen, door een bus met een Belgisch kenteken kantelde in de buurt van de Spaanse hoofdstad Madrid. Twee van de zeven slachtoffers hadden naast de Marokkaanse ook de Belgische nationaliteit. Een van de doden is een baby, aldus de kranten El País, El Mundo en het Algemeen Dagblad in hun interneteditie. Twee jaar geleden kwamen in het Franse Poitiers bij een ongeluk met een bus met Marokkanen uit België twaalf mensen om het leven. Na het ongeluk rezen veel vragen over de veiligheid van bussen die tussen België en Marokko reizen.

Zeker 28 personen raakten gewond, aldus medewerkers van de Spaanse politie en van de Spaanse hulpdiensten. Van zes gewonden is de situatie kritiek. De gewonden zijn met helikopters naar verschillende ziekenhuizen in Madrid overgebracht.

Er zijn 10 reacties

 1. Youssef
  21 mei 2006 om 04:25 uur.

  Zo simpel is het, laat die rotzooi en rommel hier acher dan voorkom je alle ongelukken, ik ben 2 keer met de bus naar Marokko gegaan, echt niet normaal, die mensen willen alles naar Marokko meenemen, die troepen, rommelspullen, en op die manier maken ze de Marokkaanse economie kapot van, en op die manier wordt alleen maar slechter in Marokko, en daardoor grooeit maar het idee snel om ook naar Europa te immegreren.
  De Marokkaanse Europeanen zijn de oorzaak hiervan!!

 2. sinsinbadd
  21 mei 2006 om 06:54 uur.

  ga slapen met je Bla

  marokaanse economie kan je niet kapot maken !
  iedereen hele wereld wenst in europa te leven dus hou asjeblieft je smoel en ga knikkeren of zo tazz

  gewoon blijven laden MENSEN

 3. nordin
  21 mei 2006 om 08:06 uur.

  ik begrijp niet waarom mensen nog met de bus reizen naar marokko,
  met de vliegtuig is stukken goedkoper zelf,
  en ja erg voor die mensen, maar ik ben een paar jaar ook met de bus geweest en het was mijn laatste keer want idd niet normaal en die busmaatschappijen willen alleen maar geld en zien niet naar de veilligheid

 4. hasan
  21 mei 2006 om 10:09 uur.

  vliegtuig goedkoop!!!

 5. Abdellah A.
  22 mei 2006 om 11:04 uur.

  Stelletje onwetenden!

  Ten eerste: die bus was onder van Marokko naar Belgie!
  Ten tweede: als moslims doodgaan zeggen wij” in lillahi wa ina ilayhi ragi3oen”
  Ten derde: niet iedereen is even rijk als jullie!

 6. baghdadi
  22 mei 2006 om 11:10 uur.

  marokkaanen leven rommelig en blijven rommelig kijk wat ze uit marokko mee nemenook in de vliegtuig niet te geloven ze nemen eiren aardappel uien paprika noem wat.
  maar als je die mensen in marokko ziet ze gedragen als diplomaten

 7. Rachid
  22 mei 2006 om 04:37 uur.

  Ina lillahi wa ina ilayhi raji3oen.

  Mensen zijn overleden en sommige schamteloze koppen hiero roddelen als khab!

 8. fadoua
  23 mei 2006 om 07:04 uur.

  Mijn innige deelneming aan de families.

  Ina lillahi wa ina ilayhi raji3oen.

 9. Maghreb Magazine » Onveilige reisbussen in beslag genomen
  03 juli 2007 om 12:44 uur.

  […] Het is al vaker voorgekomen dat onveilige bussen regelmatig zijn gebruikt voor het vervoeren van passagiers naar Marokko. Zo kwamen vorig jaar, op 21 mei 2006, zeven Marokkaanse burgers om het leven in een ongeval in de buurt van Madrid met een touringcar die in België ingeschreven stond. […]

 10. hassan-300@hotmail.com
  23 juni 2009 om 11:03 uur.

  marooko is een kut land

Plaats je reactie