MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wydad Casablanca kampioen van Marokko

28 mei 2006 | in Marokko, Sport | Reageer

Deze week werd Wydad Casablanca kampioen van Marokko door een 1-1 tegen de concurrent Raja Casablanca. Hiermee behaalde de club zijn zestiende landstitel in de historie. Vooraf was bekend dat Wydad Casablanca aan een gelijkspel genoeg had om de titel te kunnen pakken. Het was al weer dertien jaar geleden dat de club deze titel wist te bemachtigen. In de tweede helft van de wedstrijd wist Raja een 0-1 voorsprong te nemen na een discutabel gegeven penalty die werd benut door Abdellatif Jrindou. In de blessuretijd echter zorgde Hicham Louissi voor de gelijkmaker en dus de titel.

Plaats je reactie