MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Contrast geeft korting op controversiële film

02 juni 2006 | in Film | Reageer

Het opinietijdschrift Contrast geeft 2 euro korting op de film ‘Marock’, de Frans/ Marokkaanse kaskraker van Laila Marrakchi. In Marokko was eerder ophef ontstaan over de film waarin een jood en een moslim verliefd worden. Vooral fundamentalisten spreken hun afschuw uit over ‘Marock’. De film is vanaf dit weekend te zien tijdens het Arab Filmfestival.

De data en locaties voor Marock zijn als volgt:
3 juni 2006 om 19.30 in Cinerama Rotterdam
11 juni 2006 om 19.30 in Kriterion Amsterdam
16 juni 2006 om 19.30 in Filmhuis Den Haag
23 juni 2006 om 19.30 in Louis Hartlooper Complex Utrecht

Plaats je reactie