MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rachid Tiberkanine naar Bayer Leverkusen

02 juni 2006 | in Sport | 3 Reacties

Volgens het Ajax netwerk hebben regionale Duitse media gemeld dat Rachid Tiberkanine een éénjarig contract is overeengekomen met Bayer Leverkusen. De 21-jarige in Antwerpen geboren Marokkaan, die namens Marokko op het WK tot 20 speelde, mag zich in het tweede van de Duitse club gaan bewijzen. Hij kreeg bij Jong Ajax geen contract meer aangeboden en wist de stap naar het eerste elftal van Ajax niet te maken, schijft het Ajax netwerk dat hem ‘Richard Tiberkanine’ noemt. 🙂

Er zijn 3 reacties

 1. arifi
  02 juni 2006 om 02:09 uur.

  ik wens je veel succes inchalah

 2. micromocro
  03 juni 2006 om 03:13 uur.

  khoop dat ie het maakt !!!

  speelt die IAJOUR van het wk-20 nog altijd in Marokko trouwens ?

 3. Jovana
  04 juni 2006 om 11:30 uur.

  OHWMIJNGOD, ALS RACHID WEG GAAT BIJ AJAX
  IS HET ER ECHT NIKS MEER AAN HOOR…
  TJONGE JONGE IK HOOP DAT IE BLIJFT MAN

Plaats je reactie