MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tilburg viert het wel

03 juni 2006 | in Maatschappij | Reageer

In het kader van 400 jaar betrekkingen tussen Nederland en Marokko zal er een foto-expositie worden gehouden op woensdag 14 juni in Tilburg . De wethouder Gon Mevis zal de tentoonstelling ‘Een feest voor het oog’ openen, waarna er een Marokkaans sprookje wordt voorgelezen. Verder op de dag zal er ook de prijsuitreiking plaatsvinden van de hieraan verbonden fotowedstrijd, staat er op de website van Tilburg. De fotowedstrijd bestaat uit foto’s van jongeren die elkaar in feestkleding uit zowel Marokko als Nederland gefotografeerd hebben. De hele dag door zal er Marokkaanse muziek te horen zijn en kan men Marokkaanse hapjes en drankjes benuttigen.

Plaats je reactie