MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mogelijk vertrek Ali Boussaboun

06 juni 2006 | in Sport | 5 Reacties

Ali Boussaboun staat in belangstelling van Armenia Bielefeld, zo melden diverse Duitse media. De trainer van de Duitse club Thomas von Heesen ziet in de Marokkaan een uitstekende vervanger van de vertrekkende Ghanees Isaac Boakye. Het vertrek van de Feyenoord aanvaller is echter verre van zeker. De onderhandelingen over de komst van Boussaboun moeten worden gedaan met de Duitse zaakwaarnemer Volker Graul. Manager Reinhard Saftig heeft problemen met de mogelijke komst van de Marokkaan vanwege de slechte verhouding tussen de manager en de zaakwaarnemer. Feyenoord zelf lijkt wel mee te willen werken aan een transfer aangezien de Marokkaanse international geen vaste waarde is in Rotterdam.

Er zijn 5 reacties

 1. Nihad
  07 juni 2006 om 12:20 uur.

  Nou, dat zal een aderlating voor de kakkerlakke ehh feyenoord zijn. 😉

 2. lemin
  18 juni 2006 om 12:50 uur.

  ach sinds wanneer is n marokaan welcom in de grootste racisten stad van nl .de pim fortuin stad, en club . ik vindt boussabon toch te goed voor die pim fortuin club feyenoord. er zijn genoeg clubs die n goeie speler als bous willen als de cub maar niet naar racistisch is zoals feyenoord

 3. Henk -Rotterdam
  18 juni 2006 om 02:21 uur.

  Om Rotterdam een rascisten stad te noemen is wel erg ver gaand.Bij de laatste verkiezingen hebben maar 29,8 % gestemd voor de restanten van de club van PF . Dat betekent dus dat er 71.2% niet op hun hebben gestemd en het gesodemieter met dat zooitje van LR zat waren en er niets me te maken willen hebben,net zo min als met het rechtse zooitje van Smit en zijn trawanten.vergeet daarbij even niet dat Rotterdam voor 56.6 % uit inwoners bestaat met een andere culturele achtergrond, Rotterdam kent zeker een aantal problemen maar zo erg als het in de media wordt afgeschilderd is het echt niet,maar de oordelen worden gevormd en de uitspraken worden gedaan door figuren die hier zelf niet wonen noch werken. Rotterdam is een prima stad en het gaat hoe langer hoe beter en het is er gewoon goed verblijven,voor alle inwoners.En dat Boussaboun vertrekt bij Feyenoord is het beldeid van de trainer en heeft niets te maken met rascisme ,wel is het jammer dat het gebeurdt maar de trainer heeft bij elke club het laatste woord in deze zaken. En bij 70% van de inwoners zijn Marokanen gewoon welkom En die 30 % moet je laten lullen die zijn niet wijzer,en tijd daar aan besteden is zinloos

 4. ***
  18 juni 2006 om 05:32 uur.

  Pfff Feyenoord is toch geen topclub. Haalt alleen maar 2e rangs voetballers en is al jaren geen landskampioen geworden. Ik zou als profvoetballer nooit voor een club als Feyenoord kiezen.

 5. Henk -Rotterdam
  18 juni 2006 om 05:58 uur.

  *** :
  Het maakt niet uit bij wie en waar je werkt als je maar je geld op een eerlijke wijze verdient en het respect krijgt waar elk mens recht op heeft en wat hij verdient, Dat Feyenoord geen topclub is en ook nooit zal worden daar heb je volkomen gelijk in maar dat is inharent aan de stad Rotterdam,dat is een stad van hard werken en niet ouwehoeren,Feyenoord heeft ook altijd hard werkende elftallen gehad en wordt soms kampioen maar daar kunnen we mee leven.

Plaats je reactie