MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Verslagenheid onder Leidse Marokkanen

06 juni 2006 | in Maatschappij | Reageer

In Wassenaar zijn zaterdagochtend twee Leidenaars van Marokkaanse afkomst omgekomen bij een verkeersongeval. De oudste van de twee (37) was chauffeur van een taxi die op de Landscheidingsweg tegen een lantaarnpaal botste. De bestuurder overleed direct, evenals de 21-jarige passagier. Twee andere inzittenden van 17 en 19 jaar oud, raakten levensgevaarlijk gewond. Voor de twee slachtoffers werden gisteren in twee verschillende Leidse moskeeën rouwplechtigheden gehouden meldt het Leidsch Dagblad.

Plaats je reactie