MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkanen ergeren zich aan examen

07 juni 2006 | in Marokko | Reageer

Marokkanen die naar Nederland willen komen stuiten op veel problemen bij het verplichte taalexamen zoals slechte leraren, een te snel sprekende taalcomputer en een onaangekondigde examenplicht. Dat schrijft Planet Internet dinsdag. Het examen is sinds afgelopen maart voor alle niet-westerse migranten verplicht maar op het aanplakbord bij de entree van de Nederlandse Ambassade in de Marokkaanse hoofdstad Rabatis nergens te lezen dat kandidaten die een aanvraag doen voor een visum voor langdurig verblijf dit examen moeten afleggen. Ook wordt op de website van de Nederlandse ambassade, waar precies staat aangegeven welke documenten zijn vereist om een visumaanvraag te doen, geen melding gemaakt van het nieuwe examen.

Plaats je reactie