MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Miss Marokko Nederland verkiezing

08 juni 2006 | in Amusement | 4 Reacties

Morgen wordt de eerste ‘officiële’ Miss Marokko Nederland verkiezing gehouden. Tot 28 februari jl. konden jonge Marokkaanse vrouwen in de leeftijd van 16 t/m 27 jaar zich inschrijven voor de eerste miss verkiezing die specifiek gericht is op de Marokkaanse gemeenschap in Nederland. Uit die groep kunnen 12 finalisten meedingen naar de titel ´Miss Marokko® Nederland 2006´.

De Miss Marokko® Nederland verkiezing wordt een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de nadruk niet alleen op schoonheid zal liggen. De organisatie heeft niet als doel een zogenaamde ”vleeskeuring” te houden zoals dat misschien wel bij vele andere miss verkiezingen gebeurt. Mede daarom is er besloten om geen badmode ronde te houden.

Er zijn 4 reacties

 1. karim
  08 juni 2006 om 10:43 uur.

  waarom worden niet van de mannen verkiezingen gehouden een miss mocro man

 2. AbdelRahman
  09 juni 2006 om 03:14 uur.

  Karim, behoorlijk ‘gay’ se

  AbdelRahman uit Brussel

 3. AbdelRahman
  09 juni 2006 om 03:15 uur.

  By the way: het wordt dan Mister… verkiezing, niet Miss verkiezing :-s

  AbdelRahman uit Brussel

 4. re-action
  09 juni 2006 om 07:15 uur.

  idd, miss verkiezing is ALTIJD een vleeskeuring, met of zonder kleren, t gaat om t principe dat je als een stuk vlees beoordeeld wordt, wat n flauwekul

  waarom dan ook geen mannen idd?

  ach zowieso vind ik het een domme bedoeling, wat mij betreft mag t afgeschaft worden

Plaats je reactie