MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rachid Larouz in ComedyNight Effenaar

09 juni 2006 | in Amusement | Reageer

Iedere tweede zaterdag van de maand komt een topselectie van stand-up comedians uit binnen- en buitenland naar De Effenaar (Eindhoven). Harde, snelle en hilarische humor op topniveau. Ook de de 28-jarige Marokkaanse comedian Rachid Larouz is van de partij. Als Master of Ceremony kan hij als geen ander inspelen op het publiek. Als improvisator deinst hij voor niets of niemand terug. Als Stand-Up comedian kent hij geen taboes. Als huisman is hij geen cent waard. En als lover is hij zo glad als een aal. Rachid zag het levenslicht in Marokko, groeide op in Meknes en opereert nu vanuit Amsterdam.

Hij leeft als een doorsnee Nederlander en, alsof dat niet erg genoeg is, is het onmogelijk om een gesprek met deze comedian te voeren zonder in de lach te schieten. Bij zijn shows wordt dan ook niemand gespaard. Alle nationaliteiten moeten het ontgelden wanneer Rachid op de bühne staat. Met zijn snelle, soms directe grappen en grote dosis zelfspot weet hij het publiek vaak voor zich te winnen.

Comedy Night
MC Tricky Rick (US) + Bert Koster (NL) + Rachid Larouz (NL)+ Marco Esser (NL) + Mystery Guest
zaterdag 12 augustus 2006, De Effenaar.

Plaats je reactie