MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko is populair bij Europese prijsvechters

13 juni 2006 | in Marokko | 3 Reacties

De Duitse low cost carrier Hapag-Lloyd Express biedt binnenkort rechtstreekse vluchten aan vanaf Keulen/Bonn naar het Marokkaanse Nador. Vanaf 23 juni zal er tweemaal per week gevlogen worden op de route met een Boeing 737. Hapag-Lloyd Express wil hiermee ook de in Duitsland woonachtige Marokkanen bereiken. Hapagfly ,de partnermaatschappij van Hapag-Lloyd Express, vliegt ook naar Marokko. Deze maatschappij vliegt meerdere malen per week naar Agadir en ’s winters ook naar Marrakech. Marokko wordt voor Europese prijsvechters een steeds populairdere bestemming. Ryanair heeft ook aangekondigd vanaf komend najaar enkele Europese bases naar diverse bestemmingen in het Noord-Afrikaanse land te vliegen, dat meldt zakennieuws.nl.

Er zijn 3 reacties

 1. karim
  13 juni 2006 om 11:24 uur.

  dat hadden we echt nodig, die marokkaanse vliegmaatschappijen belazeren ons kapot, kijk naar de vliegprijzen van turkije en die van marokko, daarom trekt marokko ook geen toeristen.

 2. Marokino
  14 juni 2006 om 12:57 uur.

  Beter iets dan niets!!!! Ram Flashen de boel hard, ze weten dat marokkanen koste wat het kost naar marokko gaan. Oja en die mafkezen van Comarit, Ferry Maroc enz, die bakken er ook wat van. Beste blijft die van spanje ( trans nog wat)!!!

 3. marokkino
  15 juni 2006 om 12:10 uur.

  Dat komt omdat die klote RAM geen concurrenten toe laat in de Marokkaanse luchtvaart sector.

  Er is trouwens ook Atlas-blue en Jet 4 you.com

  Maar goed ik denk niet de Marokkaanse overheid zulke prijsvechters toe laat. Omdat al die ministers daar “aandelen”
  daarin hebben.

Plaats je reactie