MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Diba gaat naar FC Twente

15 juni 2006 | in Sport | 2 Reacties

Anouar Diba vertrekt vrijwel zeker van NAC naar FC Twente. De 23-jarige Marokkaan stond in de belangstelling van Ajax maar heeft zelf aangegeven graag te willen vertrekken naar Twente. Diba heeft nog een contract tot 2008 bij NAC waardoor de vleugelspeler een transferbedrag van 700.000 lijkt op te gaan brengen. Hij kan voor vier jaar tekenen bij de Tukkers. De linkspoot is bij NAC één van de revelaties van het afgelopen seizoen, hij was erg belangrijk in de play-offs en mede door zijn doelpunten is NAC niet gedegradeerd.

Er zijn 2 reacties

  1. Maghreb Magazine » Diba toch niet naar FC Twente
    18 juni 2006 om 11:53 uur.

    […] De spelersruil die NAC en FC Twente voor ogen hadden gaat niet door. Anouar Diba zou vertrekken uit Breda en Sharbel Touma uit Enschede. Hierdoor leek het beide clubs een mooi idee om deze spelers te ruilen. Touma heeft echter aangegeven geen interesse te hebben in een overstap naar Breda en NAC wil op zijn beurt nu niet meer meewerken aan een overgang van Diba naar FC Twente. Slecht nieuws dus voor Diba. Maar V-Style.nl meldt dat FC Utrecht, dat zich ook al had gemeld bij NAC voor de Marokkaanse dribbelaar, nu de belangrijkste gegadigde lijkt om Diba aan te trekken. Mischien toch nog een ‘happy ending’? […]

  2. Maghreb Magazine » Anouar Diba verlengt bij NAC
    24 juni 2006 om 12:11 uur.

    […] Twente en Utrecht probeerden NAC-voetballer Anouar Diba afgelopen weken aan te trekken. Tevergeefs. De behendige Marokkaan koos voor zijn gevoel. Voor NAC. Gisteren verlengden de Bredanaars het contract met hem tot 2010, meldt het NAC weblog. Met het verlengen van Diba’s contract behoudt de Bredase eredivisieclub een speler die op de rechtsbuitenpositie op zijn plek is. De jonge Marokkaan is 23 en speelt, als hij zijn verlengde contract uitdient, tot zijn 27e voor NAC. Dan zou hij tien jaar in het geel-zwart spelen, daar hij al op zijn zeventiende naar Breda kwam. […]

Plaats je reactie