MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Britse bankrovers opgepakt in Marokko

25 juni 2006 | in Marokko | 4 Reacties

De Marokkaanse politie heeft in Rabat vier Britten opgepakt. Het viertal werd gezocht wegens vermeende betrokkenheid bij een bankroof in het engelse Kent in februari. Bij die roof hebben de overvallers zich voorgedaan als agenten en ontvoerden de beheerder van het depot. Ze hielden zijn vrouw en zoon in gijzeling en dreigden hen te doden als de beheerder niet mee zou werken. Er werd toen ongeveer 76 miljoen euro buitgemaakt, vandaar dat het geldt als de grootse misdrijf in de Britse geschiedenis, zo meldt Metro. Een groot deel van het gestolen geld is inmiddels alweer teruggevonden. In het onderzoek zijn er al verscheidene arrestaties gericht.

Er zijn 4 reacties

 1. Youssef
  26 juni 2006 om 12:06 uur.

  Alhamdoulillah, nog iets positiefs over Marokko.

 2. karim
  26 juni 2006 om 07:05 uur.

  hahahahahha zo zie je maar die marokkaanse police is gatar.

 3. micromocro
  27 juni 2006 om 12:12 uur.

  hopelijk hebben ze veel van die geld uitgegeven in Marokko 🙂 want dat was een pak geld;

 4. Mo
  27 juni 2006 om 04:22 uur.

  zo, de politie daarzo is rijke geworden…
  alhamdulillah, ze gaan onze dit zummer met rust laten !!

Plaats je reactie