MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Allochtoon ondernemender dan autochtoon

28 juni 2006 | in Economie | Reageer

Turken, Marokkanen en Surinamers zijn ondernemender dan autochtonen. Het aantal ondernemers uit deze groep groeide de afgelopen drie jaar met 13,3 procent. In dezelfde periode groeide het aantal autochtone ondernemers slechts met 6 procent, blijkt uit onderzoek dat de Rabobank vanochtend presenteert. Dit maakt allochtonen nog niet tot betere ondernemers. Houdt een bedrijf het gemiddeld in Nederland 8,5 jaar vol, ‘allochtone’ bedrijven stranden gemiddeld na 4,4 jaar. Goed nieuws is wel dat de levensduur van deze bedrijven toe neemt.

Plaats je reactie