MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amerikanen planten 1 mln. fruitbomen

01 juli 2006 | in Marokko | 11 Reacties

Een Amerikaanse non-profit organisatie (geen overheid) is geld bijeen aan het zoeken om een miljoen fruitbomen te planten in agrarische gebieden in Marokko. In het jaar 2000 werd al de High Atlas Foundation gesticht zodat er over een periode van de komende 3 jaar zo’n drie miljoen fruitbomen worden geplant, aldus agf.nl. De Amerikaanse organisatie ondersteunt ook activiteiten die ervoor moeten zorgen dat de inkomsten van Marokkaanse telers worden verhoogd. Daarnaast wordt er ook bijgedragen bij de watervoorziening en ook bij een irrigatie-infrastructuur. Om al deze projecten te verwezenlijken werkt de organisatie samen met de Marokkaanse overheid en andere organisaties.

Er zijn 11 reacties

 1. Saida
  02 juli 2006 om 12:32 uur.

  hmmmmz

 2. Nihad
  02 juli 2006 om 11:00 uur.

  Allemaal de schuld van de Joden! Ze willen op deze manier Marokko overnemen!

  😉

 3. Saida
  02 juli 2006 om 11:17 uur.

  @Nihad

  Nou Joden hebben volgens mij wel een warm hart voor Marokko.
  Ik ben op zoek naar logo van La Cigogne(hint hint) en kwam op Marokkaanse Joodse sites tegen. Nostalgie en jeugdsentiment droop ervan af. Kunnen die haters, die van Marokkanen anitsemieten maken om hun haat te rechtvaardigen, nog wat van leren.

 4. samadie
  02 juli 2006 om 01:03 uur.

  nou nihad, meskiena, voortaan goed lezen dan reageren, en daarbij joden zijn al eeuwen in marokko, en die zijn er veel.
  en even voor de redactie, een non-profite organisatieis wat ander dan (geen overheid).

 5. riffi 3XL
  02 juli 2006 om 01:41 uur.

  Die Nihad is antimoslim en een anti-semiet.

 6. Rachid
  02 juli 2006 om 01:48 uur.

  Een Marokkaan is een Marokkaan jood moslim of christen. Stelletje onwetend sukkels . Jullie zouden je meer moeten verdiepen in de geschiedenis van jullie vaderland ipv van landen te steunen die vijanden van Marokko zijn. Algerije, Libie, PLO, Syrie enz. Zulke schurkenstaten komen er openlijk voor uit dat ze de POLISARIO steunen en jullie maar medelijden met ze hebben. Amir Peretz dat is pas een goede Marokkaan.!

 7. MASter
  02 juli 2006 om 06:13 uur.

  Er is een verschil van medelijden hebben met de bevolking dan de regering! en de regering steunt polisario niet de bevolking denk 2 keer na voor je iets zegt
  dank u

 8. Nihad
  02 juli 2006 om 06:25 uur.

  Niet om het een of ander, maar mijn bijdrage was sarcastisch bedoeld.

  Vandaar de 😉

 9. Reply
  02 juli 2006 om 09:16 uur.

  Samadie,
  lees nogmaals dat berichtje hoor. Er staat tussen haakjes “(geen overheid)” dat is alleen om aan te geven dat de organisatie behalve non-profit is, ook niet een organisatie van de overheid is. Er staat niet dat een non-profit organisatie geen overheid-organisatie is.
  dussssssssssss

  voor iedereen

  tjah…Amerikanen beseffen dat marokko begint op te komen en ze willen ook gelij kde marokko gaan domineren

 10. Henk -Rotterdam
  03 juli 2006 om 12:11 uur.

  Misschien zoekt de USA een plekje voor een miltaire uitvalbasis naar Europa voor het geval we dat we hen zat begint te worden en hij ook ons komt “bevrijden”.

 11. hassanhasson
  03 juli 2006 om 09:52 uur.

  Het is een gristelijke non profit organistatie en ze gaan ons brothers bevrijden

Plaats je reactie