MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko sluit akkoord met WIPO

02 juli 2006 | in Economie, Marokko | 2 Reacties

De Marokkaanse regering heeft afgelopen week een akkoord gesloten met de World Intellectual Property Organization (WIPO). De Directeur-generaal van deze organisatie voor intellectuele eigendom en de Marokkaanse minister van Marokko Ben Abdallah kwamen overeen om de samenwerking tussen de organisatie en de Marokkaanse overheid verder te versterken. De WIPO is een internationale organisatie gewijd aan het beschermen van intellectuele monopolies en zaken als auteursrechten. WIPO is een van de gespecialiseerde agencies van de Verenigde Naties. WIPO heeft 177 lidstaten, en beheert 21 internationale verdragen. Het hoofdkwartier bevindt zich in Genève, Zwitserland. De WIPO wil in Marokko meehelpen om de intellectuele eigendom infrastructuur in Marokko te verbetern ten voordele van economische, sociale en culturele ontwikkeling.

Er zijn 2 reacties

  1. MASter
    02 juli 2006 om 06:14 uur.

    Top ga zo doorrrrrrrr!

  2. hassanhasson
    03 juli 2006 om 09:46 uur.

    jammer

Plaats je reactie