MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Doden bij bestorming Melilla door migranten

04 juli 2006 | in Marokko | 3 Reacties

Twee mannen zijn maandag omgekomen bij de bestorming van de Spaanse enclave Melilla in Marokko. Een van de mannen zou zijn doodgeschoten, de ander zou van een zes meter hoog hek zijn gevallen, zo schrijft NOS. De mannen bestormden samen met vijftig tot zeventig Afrikaanse migranten het hekwerk in een poging het Spaanse territorium te bereiken. Minstens zeven mensen hebben zware verwondingen aan over gehouden. Slechts vijf van de vijftig tot zeventig Afrikanen slaagden erin over het eerste hek heen te komen. In Marokko wordt volgende week een Europees-Afrikaanse conferentie gehouden over een gezamenlijke aanpak van het vluchtelingenprobleem.

Er zijn 3 reacties

 1. samadie
  06 juli 2006 om 01:06 uur.

  ajouww daar gaat mijn vakantie, door die afro`s is de grens tussen beninsar en mellila net een oorlog gebied paar jaar geleden was er een hechje, van een meter

 2. Youssef
  06 juli 2006 om 01:14 uur.

  Melilla is een MAROKKAANSE STAD onder de bezetting van Spanje, dus het is geen enclave maar wel een colonie. Voor Seuta (Sebta) geldt ook hetzelfde.
  Ik vind t echt jammer dat veel mensen de fout ingaan en ze denken dat het een Spaanse stad is, nee nee nee!!!

 3. Nihad
  06 juli 2006 om 01:53 uur.

  Ceuta en Mellila zijn geen Marokkaanse steden.

  De bevolking van Ceuta heeft zich al uitgesproken tegen een ‘hereniging’ met Marokko.

Plaats je reactie