MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vermoorde man is Marokkaan

05 juli 2006 | in Maatschappij | 1 Reactie

De huurder die maandagavond dood werd aangetroffen in het huis aan de ’s-Gravendijkwal in Rotterdam is een Marokkaanse man. Dat schrijft het Algemeen Dagblad vandaag. Agenten vonden die dag ook het lichaam van een tweede slachtoffer in een ander vertrek van de studio, waarschijnlijk van zijn 20-jarige vriendin. De buurman die weinig contact had met de vermoedelijk 30 jaar oude man, noemt de vermoorde Marokkaan ‘vriendelijk’. De politie was gisteren nog druk bezig met sporenonderzoek.

Er is 1 reactie

  1. Soussia
    05 juli 2006 om 10:06 uur.

    Allah ierhamo.. ina lilahi wa ina ilayh razji3oen

Plaats je reactie