MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vrijgesproken Marokkaan toch land uitgezet

08 juli 2006 | in Maatschappij, Marokko | 1 Reactie

Het Duitse hof van beroep in Karlsruhe heeft de 32-jarige Marokkaan Abdelghani Mzoudi vrijgesproken van betrokkenheid bij de aanslagen van 11 september 2001. Ondanks de vrijspraak zal hij toch het land worden uitgezet als ongewenste vreemdeling, vanwege zijn ‘steun aan een terreurorganisatie’. Onder de aangescherpte Duitse vreemdelingen wet is verdenking van een misdrijf al genoeg om een vreemdeling ongewenst te verklaren, schrijft Elsevier.nl. Mzoudi was een bekende van Mohammed Atta maar volgens het hof is er niet genoeg bewijs dat Mzoudi betrokken was bij de voorbereidingen van de terreuracties. Mzoudi zal binnen de twee weken waarin hij het land moet verlaten zelfstandig terug gaan naar Marokko.

Er is 1 reactie

  1. the wacher
    09 juli 2006 om 01:11 uur.

    Meskien daar aan gekomen beland die in KenitRa

Plaats je reactie