MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sektioui kan naar FC Porto

10 juli 2006 | in Sport | Reageer

Tarik Sektioui Tarik Sektioui zal naar alle waarschijnlijkheid een contract tekenen bij het FC Porto van Co Adriaanse, zo weet De Telegraaf te melden. Vandaag hoopt de Marokkaanse international samen met zijn zaakwaarnemer Chiel Dekker de onderhandelingen met de Portugese club af te ronden. De rechtsbuiten van AZ kan een contract tekenen voor drie seizoenen. Mocht Sektioui daadwerkelijk vertrekken naar Porto dan zal hij voor de tweede keer herenigd worden met Adriaanse. De 29-jarige Marokkaan werkte eerder bij AZ en Willem II al onder de oefenmeester. In Alkmaar heeft Sektioui wel nog een doorlopend contract tot medio 2008.

Plaats je reactie