MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Israelische hackers nemen wraak

18 juli 2006 | in Internet, Politiek | 3 Reacties

HackedUit vergelding voor een aanval van Marokkaanse hackers op Israelische websites, hebben Israelische hackers een Marokkaanse hosting provider aangevallen en 380 sites vernietigd. Dat schrijft Security.NL. De websites werden verwijderd en vervangen door een pagina met de tekst: “We support SamsonBlinded. Team Good.”

De hackers zouden volgelingen zijn van de extremistische politicus Obadiah Shoher. Shoher wil alle Palestijnse gebieden annexeren. De beweging van Shoher ontkent betrokkenheid bij de cyberaanval, maar prijst de hackers die ervoor verantwoordelijk zijn.

Er zijn 3 reacties

 1. Ali
  19 juli 2006 om 12:01 uur.

  Dan zullen ze toch beter hun best moeten doen, ik heb even die sites gechecked. Ze zijn vrijwel allemaal nog online.

 2. Aziz
  19 juli 2006 om 05:45 uur.

  Nou jah, totalose hackers… ze hebben 380 gehackt…. Die marokkanen hebben meer dan 750 gehackt en de turkse hackers 1700 websites.Dat is niks wat die joden hebben gedaan ouwe.

 3. hassanhasson
  21 juli 2006 om 08:35 uur.

  Maar ze zijn goed in moorden van burgers, kinderen, vrouwen etc….
  en vernielen van de infrastructuur….
  voor het bestrijden van Kakkerlak gebruikt men doorgaans gif!!!!

Plaats je reactie