MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Samir A. verdacht van werving voor jihad

20 juli 2006 | in Maatschappij | 3 Reacties

Samir A.Volgens de Telegraaf wordt Samir A. nu ook verdacht van werving voor de gewapende jihad. Verklaringen van het echtpaar Lahbib B. en Hanan S. en de in Marokko vastzittende Mohammed Reha, bevestigen dat volgens het openbaar ministerie (OM).

De 19-jarige Marokkaan wordt daardoor verdacht van het beramen van een reeks aanslagen op Amerikaanse en joodse doelen in Marokko. Werving voor de jihad is sinds augustus 2004 strafbaar. Begin dit jaar werd extremist Bilal L. als eerste daarvoor veroordeeld. L. kreeg drie jaar cel opgelegd.

Volgens Elsevier is ook Soumaya S., die net als haar man Nouridinne El F. al is veroordeeld voor verboden wapenbezit, verdachte in het onderzoek naar de terreurgroep Piranha, de ‘nieuwe Hofstadgroep’ rond Samir A..

Er zijn 3 reacties

 1. Toth
  20 juli 2006 om 12:27 uur.

  Die Hofstadbullshit kan zo langzamerhand naar de entertainment sectie van dat vod. Kan Piranha misschien een complot maken met Jabba de Hut en de smurfen om de hall of the mountain king op te blazen, waar al die tijd stiekem Elvis was verstopt.

 2. Aziz
  21 juli 2006 om 09:24 uur.

  Deze flikker moet levenslang krijgen. Hij wou bij ons in rdam-west Edah (super markt) op blazen is dat jihad? dit is gewoon een hoerenzoon!

 3. Toth
  21 juli 2006 om 03:08 uur.

  Opblazen? Waarmee?

  Een zak pokon en een fles ranja?

Plaats je reactie