MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

14 jaar cel geëist na moord op vrouw

21 juli 2006 | in Maatschappij | 1 Reactie

AT5 meldt dat een 71-jarige Marokkaanse man die vorig jaar zijn 29-jarige echtgenote vermoordde, gisteren 14 jaar cel tegen zich heeft horen eisen. Hij verdacht zijn vrouw, met wie hij in scheiding lag, ervan sex te hebben (gehad) met andere mannen.

De moord werd vorig jaar september gepleegd in een woning aan het Leo Frijdahof in Geuzenveld-Slotermeer. De vrouw is met 33 messteken om het leven gebracht.
Tijdens de rechtszaak kwamen alle gruwelijk details over het drama aan bod, welke te lezen zijn in de Telegraaf van vandaag.

Er is 1 reactie

  1. Amsterdam west
    21 juli 2006 om 03:03 uur.

    Wat verwacht je ervan, als je als oude bok met zo’n jong grietje trouwt en haar niet in haar behoeftes kunt voorzien, dan had hij vooraf kunnen bedenken dat zoeits aan zat te komen……er zijn tal oude gescheide vrouwen, had hij daarvan moeten kiezen……………… Overspel is weliswaar haram maar het roven van iemands leven?

Plaats je reactie