MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Gratis enkeltje Marokko’ niet strafbaar

23 juli 2006 | in Maatschappij, Politiek | 5 Reacties

Gratis naar MarokkoMichiel Smit van Nieuw Rechts wordt niet vervolgd voor het verspreiden van zogenaamde waardebonnen, waarop een gratis reis naar Marokko wordt beloofd. Smit, ooit bestempeld als ‘zo’n beetje de grootste neonazi in de Nederlandse politiek’, deelde de waardebonnen eerder deze maand uit in de Burgemeesterswijk in Maassluis.

De reis kon bij het gemeentehuis worden opgehaald. De Nieuw Rechts-voorman vertelde daarmee te protesteren tegen het stilhouden door de gemeente Maassluis van onlusten door Marokkaanse kinderen tijdens een Straatspeeldag in de wijk eind mei. Daarbij werden vrijwilligers uitgescholden en bekogeld met stenen. Maar volgens de politie is er geen strafbaar feit gepleegd. Ook de Gemeente Maasluis ziet af van verdere actie tegen Smit meldt RTV Rijnmond.

Er zijn 5 reacties

 1. appie-don
  23 juli 2006 om 12:33 uur.

  opdonderen geef mij maar een enkeltje marokko als ie dat zo graag wilt kom maar dan hier uitdelen amsterdam je bent van harte welkom dan ben je zo 3 weken van ons af hahhahha

 2. khalid
  23 juli 2006 om 01:10 uur.

  ja man ik wil ook gratis enkeltje naar marokko ik zou nu vertreken

 3. Amsterdammer
  24 juli 2006 om 09:06 uur.

  Hoe zouden de reacties geweest zijn, als iemand een grap uitgehaald zou hebben tegen de pro Israel demonstranten van vorige week. “Gratis enkeltje Auschwitch……………….” (dagje museum natuurlijk)

 4. Henk -Rotterdam
  25 juli 2006 om 02:59 uur.

  De politie in Maasssluis heeft bekend gemaakt dat men M.Smit wel gaat vervolgen voor zijn actie.

 5. Koning Mohammed
  26 juli 2006 om 04:42 uur.

  anders doe ik dat wel he ..

Plaats je reactie