MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bløf neemt nummer op in Marokko

26 juli 2006 | in Marokko, Muziek | Reageer

UmojaIn september reist de Zeeuwse popgroep Bløf naar Marokko om daar een nieuw nummer op te nemen. Ongeveer 75 fans kunnen meereizen met de band om de totstandkoming van het nummer mee te maken. Begin maart bracht Bløf het album ‘Umoja’ uit. De band werkte daarvoor samen met artiesten uit verschillende werelddelen. Bløf wilde met de plaat de aandacht vestigen op problemen in de Derde Wereld, zoals aids en het gebrek aan schoon drinkwater.

Plaats je reactie