MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

BNN brengt zomerreportage vanuit Marokko

30 juli 2006 | in Marokko, Media | Reageer

BNNHet Radio 1-programma BNN United maakt vanaf morgen verschillende zomerreportages. Het programma gaat o.a. mee met Abdel naar Marokko. Hij bezoekt na drie jaar afwezigheid zijn geboorteland. United reporter Jan Willem gaat met hem mee.

Naast een bezoek aan zijn familie wil Abdel nu wel eens echt zijn roots ontdekken. Dus niet lui aan het strand liggen, maar cultuur snuiven en weer eventjes volledig integreren in Marokko. Hoe zou het leven van Abdel geweest zijn, wanneer hij in Marokko was gebleven?

BNN United: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op Radio 1 tussen 21.00 en 22.00 uur.

Plaats je reactie