MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Franse voetbaltrainer adviseur van Marokko

30 juli 2006 | in Marokko, Sport | 2 Reacties

Atlas LionsDe 66-jarige Franse voetbaltrainer Guy Roux treedt als adviseur in dienst van de Marokkaanse voetbalbond. Roux krijgt in Marokko als taak coach Mohammed Fakir van het nationale elftal steun te geven op weg naar het wereldkampioenschap in 2010 in Zuid-Afrika.

De 66-jarige Roux nam dit voorjaar afscheid van de Franse club Auxerre, waar hij sinds 1961 in dienst was geweest. Zijn grootste succes bij Auxerre was het landskampioenschap in 1996.

Er zijn 2 reacties

 1. hamaz
  16 oktober 2006 om 02:27 uur.

  ik wel en trainer zij van footbal clup op speeltje

 2. wester
  12 maart 2008 om 08:59 uur.

  ik steun de mocros je weet zelluf a brdada de l;eeuwen van de atla
  s

Plaats je reactie