MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boussaboun weg bij Feyenoord

03 augustus 2006 | in Marokko, Sport | 7 Reacties

Ali BoussabounAli Boussaboun heeft van de clubleiding van Feyenoord een sein gekregen te mogen vertrekken bij de club. Dit seizoen kocht Feyenoord al twee extra aanvallers in. Daardoor is er voor Boussaboun, die volgens de clubleiding te weinig waarde toevoegd aan de aanvalsgilde, geen plaats meer.

De Marokkaanse aanvaller mag zowel verhuurd, als verkocht worden, schrijft V-style.nl. Boussaboun kwam in 2005 over van NAC Breda naar Feyenoord, maar verloor immer de concurrentiestrijd van collega-aanvallers Dirk Kuyt, Salomon Kalou en Romeo Castelen. Voor zijn periode bij Feyenoord speelde hij drie seizoenen bij NAC Breda. Alvorens zijn periode in Breda speelde de aanvaller bij FC Groningen en ADO Den Haag.

Er zijn 7 reacties

 1. Henk -Rotterdam
  03 augustus 2006 om 02:28 uur.

  Is er iemand die iets meer weet hierover,want er is behalve in VI nergens ook maar iets over te vinden of te horen,en als men praat over concurrentie van Kalou deze is volgens mij vertrokken,dus die is er niet meer en de nieuwe moeten zich bewijzen en of Kuyt blijft is onzeker dus is het een vreemd bericht van VI die regelmatig de plank misslaat.

 2. zigzag
  03 augustus 2006 om 04:06 uur.

  Kalou die gaat naar chelsea en Dirk Kuyt is klein kans dat ie blijft bij feyenoord.
  dus hij heeft nu concurentie met andere 2 nieuwe aanvallers en castelen

 3. ZAGZIG
  04 augustus 2006 om 03:46 uur.

  Hij heeft getekend bij emmen

 4. ZOGZOG
  04 augustus 2006 om 03:50 uur.

  Dat geloof ik niet hoor!

  Emmen heeft al een stevige voorhoede.

 5. Zakarya
  05 augustus 2006 om 03:23 uur.

  OP Feyenoord – tv zeiden ze dat hij verhuurd mocht worden. Dus hij mag wel blijven, maar dan moet hij op bank gaan zitten. Ik zou weggaan, dit Feyenoord word niks dit jaar zonder K2.

 6. Henk -Rotterdam
  05 augustus 2006 om 05:07 uur.

  Zakarya. als hij op de bank blijft krijgt hij echt zijn kans wel,want de nieuwe aankopen zijn echt niet in staat om Feyenoord naar de top te tillen en
  Hooydonk heeft zijn tijd ook gehad. De “aankopen”hadden beter met een rollator binnen kunnen komen ipv een heli. Let wel ik ben voor Feyenoord maar wat ze nu gedaan hebben is zwaar klote. Als nu ook Dirk nog vertrekt krijgt Ali alle kansen en zal Koeman niet om hem heen kunnen.Er zijn er te veel te oud,te blessuregevoelig en bij sommige twijfel ik aan hun motivatie.

 7. lotfi
  12 augustus 2006 om 03:02 uur.

  Henk -Rotterdam vertel dat maar aan de feynoord leiding

Plaats je reactie