MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse vluchtelingen aangehouden

07 augustus 2006 | in Marokko | 3 Reacties

CeutaOp Ceuta, het bezet Marokkaans grondgebied gelegen op het noordelijkste puntje van Marokko, zijn zondag 200 illegale vluchtelingen opgepakt. Het merendeel van de vluchtelingen is van Marokkaanse afkomst. De vluchtelingen willen het Spaanse vasteland bereiken.

Dat heeft de lokale politie bevestigd. Zij zullen teruggestuurd worden naar de Marokkaanse grens. Bij een gelijkaardige controleactie vorig jaar werden 212 vluchtelingen gearresteerd meldt Belga.

Er zijn 3 reacties

 1. Krimo
  07 augustus 2006 om 12:24 uur.

  #off topic
  Kunnen de heren van het beheer niet die oude versie van maghrebmagazine.nl terug zetten want dit is waardeloos het wil maar niet wennen en ziet er zo donker uit grrrrrrrr.

 2. ALKMAAR
  07 augustus 2006 om 08:08 uur.

  Helamaal mee eens

 3. maryam
  09 augustus 2006 om 12:46 uur.

  ikookk de oude maghreb.nl terug

Plaats je reactie