MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

OM verdenkt familie van gijzeling

10 augustus 2006 | in Maatschappij | 1 Reactie

Het Openbaar Ministerie in Rotterdam verdenkt een Marokkaanse familie ervan dat zij een Marokkaanse vrouw maandenlang heeft gegijzeld en mishandeld. Dat meldt RTL Nieuws. Een 26-jarige verdachte trouwde met de vrouw en nam haar mee naar Nederland. Hij ontkent echter dat hij zijn echtgenote als slavin heeft gebruikt. Volgens hem verzint de Marokkaanse vrouw het verhaal, om een verblijfsvergunning in Nederland af te dwingen.

Volgens het OM kwam ze bij haar schoonfamilie te wonen, die haar dwong huishoudelijk werk te doen en haar niet naar buiten liet gaan. De rechtbank hield de zaak voor onbepaalde tijd aan. Een verzoek van de verdediging tot het opheffen van de voorlopige hechtenis van de hoofdverdachte werd afgewezen.

Er is 1 reactie

  1. said
    12 augustus 2006 om 07:06 uur.

    BULLSHIT!!!!!!!!!!!

    k woon daar in de buurt k ken iedereen daar!!

Plaats je reactie