MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gouverneur van Limburg bezoekt moskeeën

22 augustus 2006 | in Geloof, Maatschappij | Reageer

moskee binnenGouverneur Frissen, de commissaris van de koningin in Limburg, bezoekt morgen de Turkse El Tevhid moskee in Venlo en het Marokkaans Islamitisch Centrum in Venray. Het is de bedoeling dat hij er kennis gaat maken met het bestuur, de imams en de activiteiten van de moskeeën. In Venray ontmoet hij ook het bestuur van de Limburgse Islamitische Raad, die dit jaar nog is opgericht.

De bezoeken vinden plaats op initiatief van de gouverneur zelf die eerder al kennismaakte met vertegenwoordigers van de joodse synagoge in Maastricht. Volgende maand brengt hij een bezoek aan de protestants-christelijke gemeenschap in Limburg, zo meldt radiolimburg.

Plaats je reactie