MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Roda JC informeert naar Adil Ramzi

23 augustus 2006 | in Sport | 3 Reacties

Adil RamziRoda JC heeft bij AZ geïnformeerd of het mogelijk is Adil Ramzi per direct over te nemen. Dat zegt Marcel Brands, directeur voetbalzaken van de Alkmaarse club. De 29-jarige Marokkaan heeft nog een contract tot 2008 bij AZ, maar mag weg van de club. Hij speelde in de voorbereiding vaak als aanvaller op de linkerflank en past daarmee in de profielschets van Roda-trainer Huub Stevens.

Algemeen directeur Huub Narinx van Roda wil de interesse bevestigen noch ontkennen: “Zolang niets concreet is, reageer ik niet op namen” zegt hij in het Noordhollands Dagblad. Vorig seizoen werd Ramzi door AZ verhuurd aan FC Utrecht. In het verleden speelde hij onder meer voor Willem II, PSV en FC Twente.

Er zijn 3 reacties

 1. kel3aafornia
  23 augustus 2006 om 03:08 uur.

  Laten we hopen op een goede Afloop

  inshallah

 2. Youssef
  25 augustus 2006 om 01:29 uur.

  Heeft hij maar bij FC Utrecht blijven spelen, daar had hij kunnen laten zien wat hij allemaal kan en wat hij precies waard is. Nu, bij AZ, zal hij geen kans meer krijgen, Van Gaal heeft al Sektioui op de bank laten zitten, en nu is Ramzi de volgende kandidaat.
  Jammer genoeg voor hem.

 3. zoon van alhoceima
  25 augustus 2006 om 03:37 uur.

  je hebt gelijk Yussef.

  maar ik blijft het overal melden …
  marokaanse spelers zijn onder 25 jaar de beste getalenteerde spelers.
  maar na het trouw en geld in zak(ahashoen proeven) bakken ze er niets van.

  loop iedere speler maar na
  jezul mij gelijk geven.
  hoi

Plaats je reactie