MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vermeend lid Hofstadgroep vermoord

25 augustus 2006 | in Maatschappij | 5 Reacties

De HofstadgroepHet openbaar ministerie in Middelburg onderzoekt de dood van Rachid B., een vermeend lid van de zogenaamde Hofstadgroep. B., die eind maart vrijgelaten werd wegens gebrek aan bewijs dat hij tot de Hofstadgroep zou behoren, werd vorige maand in Middelburg dood aangetroffen met schuim op zijn mond.

Familie en vrienden denken dat hij is vermoord. Ook Justitie houdt er rekening mee dat Rachid B. (32), alias Abu Fadel, is vergiftigd schrijft Het Parool.

B. werd in juni 2005 aangehouden in Londen en uitgeleverd aan Nederland. Hij zou de geestelijk leider van de Hofstadgroep, ‘de Syriër’, hebben geholpen Nederland te ontvluchten na de moord op van Gogh. Het Openbaar Ministerie (OM) liet hem in maart 2006 vrij omdat Justitie onvoldoende bewijs tegen hem had.

Het Nederlands Forensisch Instituut verricht momenteel een toxocologisch onderzoek. Volgens het OM zijn er geen medische redenen die de dood van B. kunnen verklaren.

Meer in De PZC

Er zijn 5 reacties

 1. Youssef
  25 augustus 2006 om 01:38 uur.

  AIVD misschien?!?!

 2. Rif--Strijder
  25 augustus 2006 om 12:12 uur.

  een hele verhaal in de krant maar de regering zit er gewooon daar achter die -piep- hollanders tfoe ons wel vermoorden maar de joden laten jullie gaan omdat dat jullie broeders zijn tfoe

 3. moslimbroeder
  26 augustus 2006 om 09:22 uur.

  ja zeker door aivd is hij vermoord maar het kan ook door politie omdat hun kan niet tegen dat ons broeder is vrij gesproken kijk naar die joden wat bij ons broeders en zusters doen jihadfasabielallah dat moeten we doen allah is groot

 4. tommy
  27 augustus 2006 om 06:08 uur.

  kom nauw. zo slordig is de aivd niet. gelijk all die samenzweringen en complotstheorien. weer slachtoffertje spelen, he!

  wil je dat de ellende stopt tegen moslim. begin eeerst bij je zelf. als molism nu stoppen met het bedreigen en moorden van anderen. is all 99% van de ellende voorbij. 😉

 5. Iessa
  29 augustus 2006 om 01:30 uur.

  Wanneer er niemand vervolgt of onderdrukt wordt hoeft er niet te worden gevochten. De realiteit is echter dat de moslims (die de ware Islaam nastreven) het recht van eigen-zeggenschap is ontnomen. Bijna overal ter wereld waar een echte Islamitische regering aan de macht komt wordt het geboycot en verjaagt in de naam van Democratie.
  In Nederland is het ook niet zo mooi als het voor sommige lijkt. Hier wordt momenteel door bepaalde bewindslieden een oorlog gevoerd tegen de zuivere Islaam, omdat het de Nederlandse economie niet uitkomt wanneer de vrouwen bij voorkeur thuis de kinderen opvoeden(en dat is nog maar 1 reden).

  Rachid B is zeker door een groepering uitgeschakeld, maar door wie ? Dat gaat onze kennis te boven denk ik.

  Ik wil graag iedere moslim oproepen om vooral zijn onvrede te uitten en steun bij elkaar te zoeken en elkaar te versterken, vraag om de steun van Allah subhana wa ta’la en we zullen overwinnen over wat overwonnen moet worden.

  Ik ben een nederlandse moslim en weet dat Islam de enige redding is voor mijn verdorven Nederland.

Plaats je reactie