MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

AZ en Roda JC akkoord over Ramzi

26 augustus 2006 | in Sport | 4 Reacties

Adil RamziAdil Ramzi zal komend seizoen vrijwel zeker spelen voor Roda JC. De clubs zijn het nu eens over zijn transfersom, maar de vleugelaanvaller moet het zelf nog eens worden met de Kerkradenaren. Zo melden verschillende nieuwsbronnen.

Bij AZ kan hij dit jaar niet rekenen op een basisplaats. De Marokkaans international werd vorig seizoen na de winterstop verhuurd aan FC Utrecht. Hij deed het goed in Alkmaar met zeven goals in vijftien eredivisiewedstrijden. Toch kwam er geen akkoord over een langer verblijf in Utrecht.

Er zijn 4 reacties

 1. marokkino
  26 augustus 2006 om 10:27 uur.

  Die flikkers van AZ en van Gaal hebben Ramzi verneukt.
  Jammer! Hij was een grote belofte.

 2. amazigh
  27 augustus 2006 om 07:37 uur.

  Ramzi de berber hater kan beter terug gaan naar marakkech waar hij vandaan kwam, om zijn hol te verkopen aan toeristen zoals zijn stadsgenoten dat doen, daar zou hij meer suces mee hebben dan voetballen.

 3. Ayman
  29 augustus 2006 om 02:21 uur.

  Holverkoper ? Praat niet zo over je landgenoten holbewoner.

 4. ***
  01 september 2006 om 12:18 uur.

  Amazigh kan het niet hebben dat hij een van oorsprong een bergbewoner is. En dat Ramzi uit het bruisende historische Marrakech komt.

Plaats je reactie