MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Africa Cup: Marokko-Malawi 2-0

03 september 2006 | in Marokko, Sport | 15 Reacties

Het marokkaans elftalHet Marokkaanse elftal is in de voorronde van de Africa Cup 2008 begonnen met een 2-0 zege op Malawi. Marokko speelde sterk in Rabat en was veel beter dan ‘dwerg’ Malawi. Al direct na de pauze stond de 1-0 op het scorebord. Marouane Chamakh maakte dat doelpunt.

De aanvallende middenvelder Mbark Boussoufa maakte de 2-0. Het was zijn eerste interlanddoelpunt voor de Afrikaanse grootmacht. Hij scoorde na 75 minuten, wat uiteindelijk de laatste treffer in het onderdonsje was.

Klik hier om de video te bekijken: Marokko-Malawi 2-0.

Er zijn 15 reacties

 1. lemi
  03 september 2006 om 01:53 uur.

  allah arhamoe arahimien moge alklah ze genadig zijn en inshallah hun familie steunen en hun pijn verlichten

 2. tzzzz
  03 september 2006 om 02:16 uur.

  ya onzin!!!!

 3. amenja
  03 september 2006 om 02:27 uur.

  Al voor de pauze stond de 1-0 op het scorebord.

  wat is dit voor bull shit. Beide doelpunten werden in de tweede helft gescoord, nadat Boukari erin kwam. En hij kwam er aan het begin van de tweede helft in, beide passes waren ook van hem.

 4. Administrator
  03 september 2006 om 02:39 uur.

  Je hebt gelijk! Sorry, foutje. Het is aangepast. Moest zijn ‘Al direct na de pauze stond de 1-0 op het scorebord’

 5. Marokino
  03 september 2006 om 08:15 uur.

  Tar tar als ze zo spelen, mogen ze gelijk thuis blijven.

 6. mohamedinho
  09 september 2006 om 01:45 uur.

  nou,mocros in plaats dat we onze marokaanse spelers steunen wanneer ze het moeilijk hebben gaan we ze afkraken wij supporters zijn er om ze zeg maar te helpen om te winnen en niet om af te kraken en dat zijn echte supporters wanneer ze het moeilijk hebben wij ze steunen om ze erboven op te helpen en te winnen.als iemand het ergens moeilijk heeft gaat mn toch ook niet afkraken maar steunen wat vinden jullie ervan gellijk of niet hoor het wel

 7. real
  12 oktober 2006 om 04:50 uur.

  mohamedinho zegt:
  nou,mocros in plaats dat we onze marokaanse spelers steunen wanneer ze het moeilijk hebben gaan we ze afkraken wij supporters zijn er om ze zeg maar te helpen om te winnen en niet om af te kraken en dat zijn echte supporters wanneer ze het moeilijk hebben wij ze steunen om ze erboven op te helpen en te winnen.als iemand het ergens moeilijk heeft gaat mn toch ook niet afkraken maar steunen wat vinden jullie ervan gellijk of niet hoor het wel

  september 9th, 2006 om 1:45 pm

  haahhahah
  door iets goeds over het marokkaanse elftal te zeggen gaan ze egt niet beter spelen hoor. Je moet niet denken dat de internationals van marokko dit lezen.
  dus marokko speelt gewoon slecht klaar.

 8. Zina
  05 mei 2007 om 11:11 uur.

  EY marok is the best jongen ga zo door jullie doen het goed het marokkaans elftal doe je best thallazzz

 9. murad
  14 mei 2007 om 01:44 uur.

  kom op marokko ze gaan gewoon de africa cup winnen

 10. hannan
  23 mei 2007 om 05:15 uur.

  nou,mocros in plaats dat we onze marokaanse spelers steunen wanneer ze het moeilijk hebben gaan we ze afkraken wij supporters zijn er om ze zeg maar te helpen om te winnen en niet om af te kraken en dat zijn echte supporters wanneer ze het moeilijk hebben wij ze steunen om ze erboven op te helpen en te winnen.als iemand het ergens moeilijk heeft gaat mn toch ook niet afkraken maar steunen wat vinden jullie ervan gellijk of niet hoor het wel
  kom op marokko julie gaan het halen ik voel het

 11. nourdine
  04 juni 2007 om 11:35 uur.

  ewa shab elmghrib kourshie lebes
  deze afrika cup is voor marokko 200% haha

 12. nourdine
  04 juni 2007 om 11:38 uur.

  ewa waar blijft die zinas man kom op joh jullie kunnen ok wat vragen hoory zed ozed ozed

 13. shab kiel (belgie)
  24 januari 2008 om 03:11 uur.

  marokko is goed bezig doe zo voord

 14. soufiane
  26 mei 2009 om 06:15 uur.

  ik hoe van marokko

 15. soufiane
  26 mei 2009 om 06:16 uur.

  ik hoe van mij land

Plaats je reactie