MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Brusselse bioscoop wil Marokkaanse films

04 september 2006 | in Film | 3 Reacties

BioscoopDe Belgische bioscooporganisatie Kinepolis wil in haar complex in Brussel een zaal reserveren voor Marokkaanse films. Bij het concept horen aangepaste halal-versnaperingen. Dit past volgens het bedrijf bij het compleet veranderde medialandschap.

De beursgenoteerde beheerder van bioscoopcomplexen heeft ook plannen voor Turkse films. Deze zomer waren in Kinepolis al Indiase Bollywood films te zien. Kinepolis wil met dit nieuwe initiatief de Marokkaanse gemeenschappen beter bedienen.

Er zijn 3 reacties

 1. Saida
  06 september 2006 om 10:01 uur.

  Mooi
  In Marokko worden mooie films gemaakt .

 2. Mo
  07 september 2006 om 12:45 uur.

  Mooi films ?

  de laatste film die ik heb gezien was Casa at night. een walo film zou ik zeggen!

 3. Saida
  07 september 2006 om 04:28 uur.

  Ewa het ligt er ook aan waar je naar kijkt he.

Plaats je reactie