MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Onderzoek naar lek heeft niets opgeleverd

08 september 2006 | in Maatschappij, Overheid | Reageer

Logo AIVDHet strafrechtelijk onderzoek naar het lekken van vertrouwelijke informatie bij de gemeente Tilburg over de reden waarom de moskee Mashid Al Fath dicht moest, heeft geen verdachte kunnen aanwijzen. Vandaar dat de officier van justitie in Breda de zaak seponeert. Dat heeft het Openbaar Ministerie in Breda donderdag bekendgemaakt.

De gemeente had afgelopen zomer aangifte gedaan van een lek nadat iemand uit het presidium van de gemeenteraad een journalist van het Marokkaanse blad Mzine had geïnformeerd dat de veiligheidsdienst AIVD achter de sluiting van de moskee zou zitten. Officieel was toen naar buiten gebracht dat de reden de brandonveiligheid van het gebouw was, medlt Omroepbrabant . Donderdagavond verklaarde een woordvoerder van het Openbaar Ministerie dat de eventuele gelekte informatie in elk geval niet klopte.

Plaats je reactie