MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

KRO komt met reconstructie zaak Samir A.

09 september 2006 | in Maatschappij, TV | 2 Reacties

Samir A.Reporter, het onderzoeksjournalistiek programma van de KRO, start het nieuwe seizoen op zondag 1 oktober met een reconstructie over de zaak Samir A. Voor de derde keer staat hij voor de rechter. Met zijn laatste arrestatie zijn volgens justitie op het nippertje aanslagen op politici voorkomen.

Hoe een studieuze Marokkaanse puber in korte tijd uitgroeide tot staatvijand nummer één. KRO Reporter is op zondag 1 oktober te zien op Nederland 3 om 22.10 uur.

Er zijn 2 reacties

 1. Noureddine
  11 september 2006 om 05:41 uur.

  sterkte

  hou je hoofd cool met alles wat je doet

 2. Henk-Rotterdam
  11 september 2006 om 07:03 uur.

  De AIVD had 2 jaar nodig om te ontdekken dat er kelders onder huizen zitten en daar wordt ik pas echt bang van.

Plaats je reactie