MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boussaboun blij met gekregen kansje

11 september 2006 | in Sport | Reageer

Ali BoussabounAli Boussaboun heeft gisteren weer eens mogen spelen voor Feyenoord. De Marokkaan leek op een zijspoor te zijn belandt bij Feyenoord, maar mocht tegen Sparta in de 62ste minuut Huysegems vervangen. Boussaboun werd de enige Feyenoord-spits die wist te scoren. Na een individuele actie en een geplaatst schot wist hij in de 88ste minuut het net te vinden en maakte zo de 4-1. Hofs en Lucius maakten de andere Feyenoord doelpunten.

De aanvaller van Marokkaanse afkomst is blij met de kans die hij kreeg van trainer Erwin Koeman om zich te bewijzen. “Ik ben blij dat ik eindelijk weer een kansje gekregen heb, ik heb hier lang op moeten wachten”, aldus de aanvaller tegen FCUpdate.nl. “De laatste weken waren erg moeilijk voor mij. Ik heb ook nagedacht over een vertrek, maar uiteindelijk is dat er niet van gekomen. Om dan nu in te vallen en te scoren is hartstikke mooi, ik ben dan ook erg blij met mijn invalbeurt”. De afgelopen weken speelde hij nog, op eigen verzoek, bij Jong Feyenoord om wedstrijdritme op te blijven doen.

Plaats je reactie