MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Download nieuwe Ali B ’11 september track’

11 september 2006 | in Muziek, Politiek | 3 Reacties

Ali B.Een van de meest opvallende tracks van Ali B’s nieuwe album is nu als voorproefje op “Petje Af!” gratis te downloaden vanaf zijn website. Dat de track op 9-11 wordt uitgebracht is geen toeval! Op de track laat Ali B zijn mening over het politiek beleid van de Amerikaanse regering horen. Hierin wordt hij bijgestaan door niemand minder dan president George Bush.

Ben je ook erg benieuwd naar “Bij Bosjes”, klik dan hier om de track van de Marokkaanse rapper gratis te downloaden.

Er zijn 3 reacties

 1. Silversurfer
  11 september 2006 om 01:01 uur.

  en om het af te maken lijkt het mij een goed idee om de opbrengst van dit liedje naar de oorlogs geteisterde islamitische landen te zenden. En het te gebruiken voor medicijnen, tenten, educatie enz. Anders krijgt dit weer zo’n commercieele tintje met andere woorden die ene zijn dood is de ander zijn brood. Keep it real

  Groetjes uit groningen

 2. Oem Imaan
  11 september 2006 om 09:57 uur.

  Silversurfer I totally agree!!! 😉

 3. elip
  14 september 2006 om 10:32 uur.

  waarom nou weer naar oorlogsgeteisterde ISLAMITISCHE landen, en niet gewoon naar ALLE door oorlog geteisterde landen. wat zijn jullie een stelletje rascisten zeg. Altijd maar EIGEN islamitisch volk eerst.

Plaats je reactie