MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaan gearresteerd voor dubbele moord

20 september 2006 | in Maatschappij, Marokko | Reageer

amn lwatanieDe Marokkaanse politie heeft dinsdag de vermoedelijke dader van de moord op een Italiaanse diplomaat van de Europese Unie en zijn Belgische echtgenote gearresteerd in Rabat. De gearresteerde is een Marokkaan. Volgens de Marokkaanse politie zou hij de dubbele moord al hebben bekend. Dat is uit gerechtelijke bron vernomen, aldus metrotime.

De Italiaanse diplomaat en zijn echtgenote werden maandag dood teruggevonden in hun villa in Rabat.

Plaats je reactie