MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Imams komen naar België om te helpen

23 september 2006 | in Geloof | Reageer

moskeeOp Zaventem zijn zo’n veertig imams uit Marokko en Egypte aangekomen. Ze zijn naar België gekomen om hun Belgische collega’s te helpen tijdens de islamitische vastenmaand ramadan. De moslimgeestelijken zullen lezingen geven en de 300 imams die in België actief zijn, bijstaan tijdens de ramadan. Tijdens de vastenperiode zal het erg druk worden in moskeeën. In totaal zullen er voor de ramadan bijna 100 imams naar België komen, zo meldt RKnieuws.nl.

De imams zullen een maand lang verblijven in België tot de ramadan voorbij is. “De buitenlandse imams zijn gematigd”, verzekert de moslimexecutieve, die de moslims in België vertegenwoordigt.

Plaats je reactie